pondělí 30. července 2012

Čínská sauna

30. 7.

Dnes se vám hlásí girl číslo dvě. Číslu jedna se dneska nechce psát, tak vás asi moc nepobavím.

Musím začít od konce dnešního dne. Večer jsme si volali na skypu s naším tátou-Tomášem. Michael mu řekl: "Dneska jsme si užívali klimatizaci." Tátu to hrozně rozesmálo, ale kdybyste zažili to nepředstavitelné vedro, které tady je, tak byste po ničem jiném netoužili. Peking je oproti Nanjingu ledová jeskyně.

Dnešek jsmen strávili v nákupním centru, ale ne však v ledajakém. To nákupní centrum je jako město pod městem. Ulice a stovky obchůdků v podzemí - pro nás to bylo absolutně šokující.

Dnes jsme uvařily italskou večeři pro Michaela, jeho sestřenici a tatínka.

Zítra slavíme Kamčiny narozky.

3 komentáře:

  1. Tak Kamilko, to Tě asi ani ve snu nenapadlo, že svoje tak důležité narozeniny budeš slavit tisíce km od domova. Miláčku přeji Ti, aby sis užila dnešní den, není třeba psát aby byl výjimečný, to jsou pro Tebe teď všechny! Ty vlastně slavíš celý měsíc, na tenhle mejdan asi nikdy nezapomeneš, co?!!!
    Co tedy dodat...zdraví, lásku, moudrost, pokoru k zivotu. Tohle vše ale není bez Božího požehnání a tak to, Ti přeji především! Ať Ti navždy zůstane ta Tvoje čistota a ryzí vztah k Ježíši, jdeš správným směrem a drž se Jeho ruky pevně jako do této chvíle.
    Je fakt zázrak co prožíváš, Kami buď také vděčná svým rodičům, Tvoje maminka je vzácný člověk, nikdy na ni nezapomínej.
    Děkuji Ti za nás všechny, kteří máme možnost se podílet na vašem štěstí a sledovat váš životní příběh, díky Tvým článkům a otevřemému srdci. To byl úžasný nápad! Těším se vždy už na další a další zážitky a čtu svým klientkám-babičkam na pokračování. Včera jedna 90iletá pravila, to jsou úžasný lidi!
    A má pravdu, v tu chvíli jsem na Vás byla fááákt hrdá!!!
    S láskou Oli.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky přeji vše NEJ, a aby ta NEJ byla alespoň tak velká jak obchoďáky v Číně. Holky, Pán Bůh Vás moc opatruj.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky Renko, že jsi nepřetrhla šňůru sdílení vašich zážitků. Až bude Olča v Tanzánii, tak bude muset také psát. V buši ale asi budeš mít Oli problém s připojení :-) Ale třeba tam někde Radúz nějaké vlny nažene...

    Kamče jsem psal gratulaci na facebook, ale když se tam teď nepřipojíš, tak se také přidávám s přáním Boží milosti a ochrany pro Tvůj krásný mladý život. Připojuji se k myšlenkám Olči, krásně to napsala, není co dodat.

    Vám oběma "holky" přeji hodně místa v srdíčku na nové zážitky a Boží ochranu! Pozdrav od mamči!

    OdpovědětVymazat