středa 1. srpna 2012

Večer nad večery

Tenhle se zase nádherně povedl!! :)
Byli jsme s tím tatínkem na večeři a to bylo dost hustý!!
Vzal nás do úžasné restaurace. Byla ve velmi vysokém domě, skoro až ve 30. patře! Místnost byla přes celé to patro, do kruhu. Uvnitř toho kruhu kolem dokola byly na stolech desítky různých delikátních jídel a my si mohli nabrat ode všeho kolik jsme chtěli a na co jsme měli chuť. Celá vnější zeď byla prosklená a u oken byl v podlaze otočný pás, na kterém stály všechny jídelní stoly. Celou dobu se pomalu otáčel, takzě jsme v průběhu večera měli stále jiný výhled. Bylo to okouzlující!

Největší husťárna byla ale to jídlo! Samí speciality. Dnes večer jsem ochutnala spoustu nových věcí - ústřice, raka, kraba, dva druhy dalších ryb, chobotnici (!), mušli, sushi,.... Všecko bylo úžasný. Jen ten krab se jedl docela těžko :D

Po jídle jsme se šli s Michaelem projít do parku. Byl nádhernej! Uprostřed města jsou dvě jezera a kolem nich cestičky a stromy. Byla už tma a park byl tlumeně osvětlen zvláštními světly a přes jezero byl výhled na vysoké budovy Nanjingu. Bylo to moc krásný. :)

Je neuvěřitelný, že ještě pořád je tu být čím šokován každej den znova a znova... Miluju to tady :)

Zítra ráno jsme měli jet do Žlutých hor, ale má tam prej hrozně pršet, takže ještě není jistý, jestli tam vůbec pojedem. :((

1 komentář:

  1. Reni a Kami,moc Vás zdravím líbám a děkuji za další zprávu o čínském snu!
    Jak to že jsou všichni tak štíhlí,když se tam tolik jí?
    Také děkuji za fotky,ta společná rodinná je moc krásná.To bude legrace,až přijedou oni k Vám.Určitě mezi Vámi všemi vznikne takové pouto,že se ještě budete chtít setkat.
    Zlatíčka moje,zdravím Čínu,celou rodinu a Vás.

    OdpovědětVymazat